Product

 

Doelgerichte Vibratie Technologie

derek-lynx-shoulderRapid Release Technologie, ontworpen door een vooraanstaand chiropractor, gebruikt de nieuwste vibratietechnologie om pijnklachten en strakke spieren te behandelen die de beweegmogelijkheden van gebruiker ten goede komt.

 

Een klasse apart

amy-lynx-traps-smiles-wide_De gepatenteerde technologie van Rapid Release tilt vibratie naar een geheel nieuw niveau. De effecten van dit apparaat op het lichaam zorgt voor verrassing bij gebruikers, omdat zij een aangename en ontspannende behandeling ervaren die tegelijkertijd aanzienlijke voordelen met zich meebrengt. Ga niet voor minder!

 

Snelle, eenvoudige behandelingen

lynx-forarm-ripples-webDe Rapid Release Technologie Pro2 is specifiek ontworpen zodat slechts korte behandelingen van 4-5 minuten nodig zijn. De behandelingen kunnen worden uitgevoerd door getrainde assistenten. Het is belangrijk de voordelen van de diverse behandelkoppen goed te leren en te begrijpen. Doe mee met de revolutie!

 

Snelle, blijvende resultaten

derek-michael-hamstrings-inbetween-headsZowel artsen, therapeuten, patiënten als topsporters zijn verbijsterd over hoe snel en effectief Rapid Release Technologie te werk gaat! Na iedere behandeling wordt een aanzienlijke verbetering waargenomen zoals verbetering van het bewegingsbereik en afname van pijnklachten.

 


 

infonew

€ 1495,00 (excl. BTW)

KOOP NU!


Pijntherapie die echt werkt!

 • Het apparaat waar duizenden therapeuten op vertrouwen – wereldwijd
  Artsen. Chiropractors. Masseurs. Manueel- en fysiotherapeuten. Osteopaten. Sportinstructeurs. Allemaal gebruiken ze dagelijks Rapid Release Technologie om pijnklachten van patiënten en klanten te behandelen en te verminderen en om bindweefselfunctie te verbeteren.
 • Een apparaat, apart in zijn klasse!
  Vaak geïmiteerd, maar nooit gedupliceerd. De gepatenteerde Rapid Release Technologie van medische kwaliteit laat de concurrentie ver achter zich.
 • Ongeëvenaarde genezingstechnologie
  Rapid Release Technologie, ontworpen door een vooraanstaand chiropractor, gebruikt de nieuwste vibratietechnologie om littekenweefsel aan te pakken, fascie beperkingen te behandelen en pijn veroorzaakt door allerlei aandoeningen te bestrijden.
 • Gepatenteerd apparaat van medische kwaliteit
  De medische gemeenschap heeft de Rapid Release Pro2 omarmd als een snelle, pijnvrije en effectieve manier om de Tonische Vibratie Reflex van het lichaam op te wekken en pijnklachten te verminderen.
 • Altijd tijd voor een behandeling
  Een behandeling met Rapid Release Technologie duurt slechts enkele minuten waardoor pijnbestrijding en functieverbetering ook in een druk schema kan worden ingepast.