Over ons

 


Rapid Release Technologie is erop gericht het leven en welzijn van mensen te verbeteren. Dit willen we bereiken door innovatieve producten met bewezen aantoonbare resultaten te ontwikkelen en beschikbaar te stellen.

Over de uitvinder

Dr Stanley Stanbridge, uitvinder, directeur

stanley-stanbridgeSinds 1978 beoefent Dr Stanbridge het beroep van chiropractor en richt hij zich op pijnbestrijding op een holistische manier zonder chirurgische ingrepen. In 2000 introduceerde Dr. Stanbridge het gebruik van krachtige LED indicatoren door een eigen mengsel van zichtbare en infrarood golflengtes toe te passen om zo genezing van wonden en blessures te versnellen. Dat resulteerde in de totstandkoming van het enorm succesvolle merk LightStim, het bestverkochte draagbare lichttherapie apparaat van de wereld.

Als vroege instapper op het gebied van vibratie als geneesmiddel onderzocht Dr Stanbridge hoge snelheidsvibraties, het effect op littekenweefsel en de gecombineerde effecten van boogbeweging met de afschuifspanning van vlakke golven. Onmiddellijke en blijvende resultaten bij mensen met chronische klachten hebben geleid tot het ontstaan van RRT, die nu op het punt staat de oplossing te zijn voor fysiotherapeuten, chiropractors, sportinstructeurs en de medische en gezondheidsgemeenschap als geheel.

“Mijn hoofddoel is om mensen een beter leven te kunnen bieden. RR is zonder twijfel uitermate geschikt dit doel te realiseren. Ik vind het geweldig omringd te zijn door mensen met dezelfde overtuiging. RRT is voor de mensheid te belangrijk om niet dagelijks vooruitgang te boeken richting het doel van direct of indirect mensen te helpen een beter leven te realiseren. Ik krijg tranen in mijn ogen wanneer ik in gesprek raak met een gebruiker van RR en deze herhaaldelijk aangeeft in hoeverre het haar/zijn leven heeft veranderd, het leven van hun patiënten, familie, vrienden, vaak het leven van mensen aan wie was verteld dat er geen hoop was op verbetering.

We hebben allemaal een keuze om te doen wat we doen, maar sinds de eerste behandelsuccessen met mijn patienten in februari 2010, het moment dat ik het eerste RR apparaat maakte, heb ik geen keuze meer. Ik moet dit met u doen en met eenieder die in onze visie kan investeren.” – Dr. Stanbridge, 2016

 

Over RRT Nederland

Boris Sala

Boris Sala is een vooraanstaand sportinstructeur. Met bijna 30 jaar ervaring en een achtergrond in het ontwikkelen van nieuwe trainingsvormen en -methoden en het opleiden van sportinstructeurs is hij een autoriteit in de sportwereld. Na kennis gemaakt te hebben met de RRT is het zijn missie om zoveel mogelijk (top)sporters de RRT te laten gebruiken. “De RRT zorgt niet alleen voor snel en blijvend herstel van vele blessures, maar ook voor meer circulatie en daardoor betere prestaties en herstel na inspanning. Deze machine is totaal anders en geeft superieure resultaten. De RRT is onvergelijkbaar met alle andere therapeutische apparatuur op dit gebied.”

 

Erik van Putten

Erik van Putten is Master of science in de manuele therapie en een vooraanstaand sportfysiotherapeut. Erik richtte in 1996 zijn succesvolle praktijk SportFysioLeiden op. Hij was daarnaast werkzaam binnen verschillende sportbonden en topsportclubs. Hij was lid van de medische staf op verschillende EK’s, WK’s en op Olympische Spelen. Zijn visie op zijn vak onderscheidt zich van andere therapeuten door het biomechanisch – en vanuit de neurologie – denken. Hij werkt met veel topsporters uit binnen- en buitenland en behandelt mensen vanuit heel Nederland met complexe problematiek. Hij is van mening dat een goede therapeut het met zijn handen op moet kunnen lossen. Het is dan ook verrassend dat hij zo enthousiast is over de Rapid Release Technologie. In eerste instantie moest hij dan ook niks hebben van het door Boris Sala in Nederland geïntroduceerde apparaat. Echter kende hij Boris ook als een wetenschappelijk ingesteld persoon die niet zomaar onzin zou verkondigen. Hij besloot het apparaat in de praktijk te testen en werd al snel enthousiast. Bij postoperatieve littekens zag hij fenomenale resultaten die hij met zijn eigen handen niet voor elkaar kon krijgen. Geopereerde gewrichten bewogen binnen een paar minuten significant beter. Hij ging het gebruiken op andere structuren als peesletsels, MTSS (shin splints), spierscheuringen etc.. Binnen een paar weken was hij overtuigd van de grote toegevoegde waarde van de Rapid Release Technology. Als hij op locatie binnen de topsport moest werken begonnen de topsporters zelf te vragen of hij de RRT pro2 mee wilde nemen. Ook de topsporters waren enthousiast. Maar niet alleen de topsporters, ook de patiënten met chronische pijnklachten waren enthousiast en knapten op. Het nieuwe motto van Erik is nu: “Je moet het met je handen op kunnen lossen, maar je mag hulp hebben van de Rapid Release Technology.”

 


premade_blurb_6

Innovatieve ideeën
RRT begon met een missie om de wereld te helpen te genezen op een verantwoorde wijze. Wij zetten ons in om altijd de meest innovatieve manieren te vinden om het leven van mensen te maximaliseren.

premade_blurb_7Vooruitstrevende techniek
Onze missie om pijn te behandelen wordt mogelijk gemaakt door technologische doorbraken en door continu toonaangevend te zijn op het gebied van genezingstechnieken.

premade_blurb_8Heldere communicatie
Wij staan u altijd te woord omdat wij, net als u, afhankelijk zijn van de techniek om gezond en in beweging te blijven.

premade_blurb_5Tijdige ondersteuning
Onze passie en toewijding mbt ons product en de mensheid gaat verder dan de verkoop van een product; we houden ervan in gesprek te komen met consumenten en hen te leiden naar succes.