Leverings- en retourvoorwaarden

Leveringsvoorwaarden

  • Levering: binnen 3-5 werkdagen*
  • Gratis verzendkosten

Retourvoorwaarden

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen die kennis heeft gemaakt met de Rapid Release Pro 2 zal ervaren wat een bijzondere eigenschappen dit apparaat heeft. Om er zeker van te zijn dat kopers zonder voorbehoud tevreden zijn, bieden wij de unieke mogelijkheid de machine vooraf uit te proberen. Dit alles onder begeleiding van één van onze ervaren Rapid Release-therapeuten én geheel kosteloos. Aangezien de Rapid Release Pro 2 een medisch en therapeutisch apparaat is kan deze na aankoop niet worden geretourneerd. Vanzelfsprekend is dit wel het geval wanneer er sprake is van een fabricagefout en het apparaat hierdoor niet naar behoren functioneert waarbij er op de Rapid Release Pro 2 een garantietermijn zit van 1 jaar na aankoop. Wij hopen u binnenkort te ontmoeten zodat ook u de enorme voordelen van de Rapid Release Pro 2 kunt ervaren.

Garantie

Rapid Release Nederland hanteert een garantietermijn van 1 jaar op de aankoop van een Rapid Release Pro 2. Garantie geldt alleen bij normaal gebruik. Schade ten gevolge van vallen van het apparaat, het in een natte omgeving laten liggen van het apparaat, gebruik anders dan waar het apparaat voor bedoeld is (zijnde behandeling van littekens, spieren en pezen van het menselijk lichaam), het laten liggen in een harige en/of stoffige omgeving, het niet vrijhouden van de ventilatie waardoor het apparaat zijn hitte niet kwijt kan, etc. vallen niet onder de garantievoorwaarden.

Mocht uw Rapid Release Pro 2 binnen de garantietermijn ondanks normaal gebruik toch niet naar behoren functioneren, neem dan contact met ons op.

 


* Leveringsduur geschiedt op basis van beschikbaarheid. Mocht wegens de grote vraag de voorraad ontoereikend zijn dan nemen wij contact met u op. Wij streven er echter ten alle tijden naar de levering binnen de aangegeven periode te voldoen.